Aamu käynnistyy takkuisesti. Herään kyllä normivirkeänä klo 5:30, mutta ajatus aamupalasta tökkii. Aamiaisella tulee syödä mm. raejuustoa/ rahkaa/ munanvalkuaista. Ajatus raejuustosta ja rahkasta tökkää, joten päätän kokeilla munanvalkuaista keitettynä. Bad idea! Saan ne suolan kanssa alas, mutta mielessä käväisee ajatus ruisleipäpalasesta, joka auttaisi tilannetta kummasti. Annoskoot Superdieetissä ovat ainakin vielä mielestäni isoja ja siksi olen puolittanut annokset ja syönyt sekä rahkaa että raejuustoa aamiaisella. No hengitellen aamupala saatu alas.

Välillä epäilen vaakani toimivuutta tai aivojeni kykyä ymmärtää numeroita. Annokset tuntuvat jättimäisille ja varsinkin eilinen tuntui yhdeltä puputtamiselta. Ymmärän, että tarkoitus on saada aineenvaihdunta käyntiin ja temppu tuntuu toimineen. Määrät tuntuvat vain kovin isoilta ja mielenkiinnolla odotan perjantain punnitusta. En usko, että vaa'an lukema on ainakaan pienentynyt.

Hyvältä Superdieetissä tuntuu liikunta. Viikon aikana tehdää neljä aerobista harjoitus ja neljä lihaskuntoharjoitusta kotijumpan tai salitreenin muodossa. Lihaskunto-osuuden olen hoitanut kotona. Ohjelma on selkeä ja helppo ja lisäksi juuri sopivan raskas minulle. Olen tottunut liikkumaan ja määrä tuntuu sopivalta. Aikataulutuskin hoituu, vaikka vuorotyötä teenkin (tosin vain 2-vuorotyö).

Yritän hokea mielessäni, että tämä on 6 viikon projekti eikä lopputulos tietenkään näy kahden päivän jälkeen. Maha tuntuu pullottavan entistä enemmän, mutta luottamus Juttaan on edelleen korkealla. Tästä lähtee käyntiin päivä numero 3.