Onko tämä mun juttu? Sopiiko tämä minulle? Riittääkö itsekuri? Entäs kun lasten synttäritkin on tulossa ja siellä tarjotaan herkkuja? Nämä kysymykset pyörivät viikonlopun kynnyksellä mielessäni, kun pohdin osallistunko Superdieettiin vain en. Päätöksen sineitöi perinteinen "Perjantain punnitus". Painoa oli tullut lisää kahdessa viikossa 1,6 kg. En pidä peilikuvasta, en halua näyttää tältä.

Ostin 6 viikon projektin Fitfarmille. Pidän siitä, että minulle annetaan tarkat ohjeet mitä saan syödä, milloin saan syödä ja miten tulee liikkua. Lisäksi foorumi sivutolla on aktiivinen ja toisten tuntoja on kiva lukea.

Viikonloppuna tutkailin tulevan viikon ruokavaliota, suunnittelin liikuntapäivät, tutustuin lisäravinnemaailmaan ja mässäsin. Ajattelin, että nyt vedän ihan kaikki herkut mitä tulen kaipaamaan seuraavan 6 viikon aikana. Suklaata, karkkia, kiinalaista ruokaa, keksejä... Näitä tulee ikävä.

Maanantai, Superdieetin päivä nro 1, alkoi klo 5 herätyksellä. Kotijumppa ohjeiden mukaan. Aamiainen ohjeiden mukaan. Lounas ja välipala pakattu mukaan ohjeiden mukaan. Tästä se lähtee.

Työpäivä sujui hyvin. Kiirettä piti, joten nälkää ei kerennyt ajatella. Toisaalta sitä ei kyllä missään välissä tuntenutkaan. Annokset tuntui isoilta, mutta hyvin ne upposi. Työpäivän jälkeen noin tunnin kävelylenkki. Olen hyvin ylpeä itsestäni ja eka päivä meni täysin nappiin!

Nyt toisen päivän aamuna aikataulutus ruokailujen suhteen on haasteellisempi. Iltavuoro töissä ja taukoja en voi pitää juuri niin kuin haluaisin. Toivon vaan, ettei iltaruokailu veny liian myöhäiseksi.

Vielä ei ole mielessä luovuttaminen, vielä ei rahkan syönti töki, liikunta maistuu ja tästä lähtee käyntiin päivä nro 2!